Søndagspolitikken

24. juni 2018

Den nye Skattestyrelse skulle efter planen være flyttet ud i Copenhagen Towers i Ørestaden. Men det blev torsdag stemt ned i Finansudvalget. For huslejen på 336 millioner kroner ville måske ende i skattely. Journalisten bag afsløringen, Kristian Brårud Larsen og Benny Engelbrecht, finansordfører i Socialdemokratiet er med.

Moderniseringsstyrelsen har de sidste år for skylden for alle dårligdomme i den offentlige sektor, og nu vil både SF, Enhedslisten, Alternativet og Socialdemokraterne lukke den omstridte styrelse. Hvad skal efterfølge den styrelse? Politisk ordfører i SF, Karsten Hønge, er med og giver sit bud.

Socialdemokratiet reklamerer for tiden med, at de vil hæve prisen på plastikposer med afgifter. Det skal få folk til at genbruge poserne mere og sikre, at de ikke ender i naturen. Men i partiets egen webshop kan man købe meget billige plastikposer til 60 øre stykket. Hvordan hænger det sammen? Socialdemokratiets miljøordfører, Christian Rabjerg Madsen er med og forklarer sammenhængen.

Radio24syvs politiske redaktør, Brian Weichardt, kommer forbi og analyserer ugens regeringsrokade og DFs angreb på ældreminister Thyra Frank.

Andre udsendelser