Aflyttet

24. juni 2018

I sidste uges udgave af aflyttet, hævdede direktør Mogens Langballe Nørgaard, at Moderniseringsstyrelsen var blevet hacket. Moderniseringsstyrelsen kan ikke genkende forløbet, og mener aflyttet spreder 'konspirationsteorier'.
Vi taler med med begge parter i jagten på sandheden - og kan afsløre, at Mogens Langballe Nørgaard både vil sige undskyld og vil æde hele sin samling af 3dprintede visitkort, hvis det viser sig, han ikke har ret....
I studiet har vi også besøg af formanden for patientdataforeningen, Thomas Birk Kristiansen, der går på sommerferie med et tungt hjerte: Alt det, han har advaret imod, er blevet vedtaget.
Maia Kahlke Lorentzen giver gode rod til, hvordan du kommer ud af de sociale mediers kløer - lav en bot, der kan svare på alting for dig!
I EU er de igang med at vedtage den famøse artikel 13 - den handler om rettighedshavere og udgivere og vil gøre alle udgivere direkte ansvarlige for brud på copyrights - det hele kan løses med et stykke software, der automatisk fjerner ulovligt indhold, men er det ikke bare en stram censurmaskine? Vi taler med RIna Ronja Kari fra folkebevægelsen mod EU.