Cordua & Steno

6. september 2018

"Lottosamfundet" er en ny bog, der beskriver det samfund, som vi allerede er på vej ind i. Forfatteren hedder Keld Holm er tidligere cheføkonom og analysechef i en række danske banker. Han mener, at vi i fremtidens arbejdsliv må acceptere mere risiko og mere tilfældighed. Gevinsten ligger til gengæld i at det vil forløse mere passion og den enkeltes potentiale og på den måde skabe mere værdi for os alle. Keld Holm er gæst i programmet.

Ballade i den tyske by Chemnitz fortsætter med flere demonstrationer og rockkoncert. Hvad siger man i de hellige haller i Berlin til sagen om mordet og den politiske udvikling, der ser ud til at have styrket den yderste tyske højrefløj. Vi får en analyse af Cordua & Stenos Tysklandsmedarbejder Siegfried Matlok.

USA's præsident Donald Trump giver gerne sig selv æren for det økonomiske opsving, som USA har oplevet. En nobelpristager i økonomi giver ham ret. Har Trump grund til at rose sig selv på dette punkt. Vi spørger Berlingskes nye økonomiske redaktør Ulrik Bie