Cordua & Steno

4. oktober 2018

Vi har bildt de yngre generationer ind, at de har lige muligheder for at træde ind i rampelyset, og at de alle har potentialet til at stå forrest og være fremragende. ”Men det er alle tiders alle tiders bluffnummer. Blufnummeret hedder ligeværdighed. Bare fordi man har ret til at sige noget, er det ikke ensbetydende med, at alt, hvad man siger, er fornuftigt. At blive hørt og at blive lyttet til må ikke forveksles. Vores hovedproblem nu om dage er, at folk mener, at det, de siger, er betydningsfuldt. Bare fordi de siger det.” Sådan sagde professor og idéhistorikeren fra DPU, Aarhus Universitet Lars-Henrik Schmidt forleden dag i Berlingske. I dag er han gæst i programmet.

Et højst mærkværdigt årsmøde i det britiske konservative årsmøde er netop overstået, hvor modstanderne af Teresa Mays Brexit-plan gjorde åbent oprør. Hvad sker der nu? Vi spørger Berlingskes korrespondent Poul Høi!

Q&A-radiov;ært Mikkel Andersson kommer i studiet med sit bud på en vinder af vores julekonkurrence, hvor vi har sat os til at finde den danskeste by.