Cordua & Steno

6. december 2018

Min søn blev slået, sparket og spyttet på, da han startede i skole i København. Nu har vi taget ham ud af skolen, for han skal ikke være med i kommunens socialpolitiske eksperiment. Sådan lød overskriften på en kronik i Berlingske for nylig, skrevet af sygeplejerske og forælder Signe Rasmussen. Hun er mor til en dreng, der startede på en folkeskole i "Shawarmabæltet" på Nørrebro i København. Hvordan vil kommunen forhindre at vold og fornedrelse bliver børns hverdag i København? Signe Rasmussen debatterer med børne og - ungdomsborgmester i København, Jesper Christensen (S).

Vi er ved at nå i mål med de sidste forslag på Den Danskeste By inden vi afslører vinderen af konkurrencen, hvor man kan vinde to gange stegt flæsk med et krus øl til. I denne uge får vi besøg af tidligere MF for SF Leif Hermann, der kommer med sit bud.

Der er ballade igen mellem Rusland og Ukraine om den annekterede halvø Krim og farvandet omkring halvøen. Det er en sag, hvor Vesten også blander sig lidt fra sidelinjen. Hvad ender det med? Vi får en analyse af Peter Viggo Jakobsen ph. D., lektor ved Institut for Strategi, Forsvarsakademiet, og professor ved Center for War Studies, Syddansk Universitet.