24syv Morgen

6. februar 2019 - kl. Venstre om Irakkri

Fogh-regeringen overdrev truslen fra Iraks diktator, Saddam Hussein, da Folketinget skulle beslutte, om de ville sende soldater i krig i 2003. Det konkluderer forskere fra Københavns Universitet, som blev sat til at gennemgå krigsgrundlaget i kølvandet på, at Venstre-regeringen i 2015 nedlagde Irak-kommissionen. Vi spørger Venstres udenrigsordfører, Michael Aastrup Jensen, hvad Venstre mener om forløbet.

Københavns Politi har modtaget I alt 22 anmeldelser om tyveri på plejehjemmet Tagenshus på Amager i 2017 og 2018. Tårnby Kommunes socialchef siger, at det mest sandsynlige er, at bagmændene er en Amager-bande, men en pårørende til en af plejehjemsbeboerne tror derimod, at der er større chance for, at det er en ansat, der står bag. Vi taler med Tårnby Kommunes borgmester, Allan Andersen (S).

I sidste uge oplyste Konkurrencerådet, at man vil anmelde Falck til bagmandspolitiet for at have spredt negative historier om konkurrenten og ambulanceselskabet Bios i medierne. I dag taler vi med én af de journalister, som Falck bad hjælpe sig med at finde smuds på Bios.

Værter: Anna Ingrisch & Asger Juhl