24syv Morgen

13. marts 2019 - kl. Krarup bekræfter

Dansk Folkepartis Marie Krarup bekræfter, at hun i begyndelsen af 00’erne blev forsøgt hvervet af den russiske efterretningstjeneste, kort efter hendes ansættelse på den danske ambassade i Moskva. Vi gennemgår de ting i sagen, som vi gerne vil have svar på – for Marie Krarup selv har ikke yderligere kommentarer.

Ghita Nørby er et af Danmarks største kulturnavne. Hun er i forvejen kendt fra film, TV, teater og portrætteret i flere interviews og bøger. Men i et nyt portrætinterview, som bliver bragt her på kanalen i dag, viser hun en ny side af sig selv. Vi bringer en bid af interviewet, som ender med, at Ghita foreslår at interviewet afbrydes.

EU har i går fjernet Panama fra den opdaterede liste over skattely-lande. Det kan man undre sig over, for landet kan stadig bruges som skattely, siger forsker i international skatteret og skattely ved CBS, Rasmus Corlin Christensen. Vi taler med finansminister Kristian Jensen (V), der har underskrevet den opdaterede liste over skattelylande, og vi forsøger at få svar på, om Panama reelt set fortjener at blive fjernet fra denne liste.

Værter: Ida Herskind & Knud Brix