Efter Otte

17. april 2019

I første time af Efter Otte undersøger vi ambitionerne for grønnere politik efter valget. Har venstrefløjen patent på et større klimafokus? Og hvor bliver indignationen og protesterne på gaderne af? Udover den vi ser hos unge klimaaktivister, er der ikke megen oprør at spore, mener Lars Trier Mogensen, som er lidt oppe i Det Røde Felt over klimaproblemerne. Og så spørger vi, om Bernie Sanders som millionær fortsat kan føre samme retorik mod den økonomiske overklasse.

Muhammed-krisen har vi lagt bag os. Eller har vi? Og er det tilladt at skifte mening, og ændre sine holdninger over en fem-seks årig periode? Ahmed Akkari gjorde netop dette. Og efter bodsgang og undskyldninger, spørger han nu; Skal jeg ikke behandles som en menneske, uagtet mine holdninger og handlinger i fortiden? Lyt til uddrag om forsoning og tilgivelse i anden time.

I tredje time er forsøger vi at være unge med de unge. Både i 90'erne, hvor der bliver sunget med på Senorita og Styrer Verden sammen med Danny Kool. Og som instagram-bruger i dag, hvor det vigtige er at sætte det rigtige lys og finde de rigtige positioner.