Efter Otte

19. april 2019

Blandt etniske minoriteter i Danmark er kvinderne begyndt at sige fra overfor den patriarkalske kultur. Mændene tager på kurser for at blive bedre fædre, og i første time af Efter Otte skal du lytte til interview med to af dem, der gennemgik kurserne. I Sydkorea afskriver kvinderne i en ultrafeministisk bevægelse både kærester, sex, ægteskab og børn. Sammen med Datolinjen spørger vi hvorfor.

Frankrig er smukt, men hårdt prøvet i øjeblikket. Landets hovedstad har lidt et stort tab efter deres vartegn, Notre Dame, brændte. Siden har indsamlingen af milliarder til restruetring skabt vrede. Og som om det ikke var rigeligt, så er beredskabet og særligt politistyrken ramt af en selvmordsbølge på grund af den helt ekstreme frekvens af dramatiske arbejdsdage. I anden time ser vi på tilstandene efter en voldsom uge i kærlighedens by Paris.

Vanen tro kan du glæde dig til at lytte til endnu ikke sendte udsendelser fra Radio24syv i tredje time. Det er påskeweekend i din radio med smuglyt til Romerriget, Flaskens Ånd og Aflyttet, som fylder din lørdag og søndag med god radio.