Nattevagten

24. maj 2019

I første time taler Caroline med Jon, der engang købte en pickup til sin grammofon for 2500 kr. Penge er ikke noget han tænker over, det er noget han bruger. Bagefter taler hun med Mikael, der har brugt flest penge på kvinder. Hun taler også med Sisse, der købte en B&O radio da hun var 16 år, som kostede 600 kr. Hendes husleje var 50 kr. om måneden. Det er det mest ekstravagante, hun nogensinde har købt, og hun har ikke fortrudt det. Hun har også brugt penge

I anden time taler Caroline med Grete der brugte 75.000 kr. sidste sommer på at redde sit liv efter en skilsmisse. Hun brugte pengene på et terapiophold, højskole og opdatering af sit gamle netværk. Bagefter taler Caroline med Peter, der har "kneppet 1 mio. væk på luksusludere og druk", som han siger.

I tredje time taler Caroline med Isak, der er god til at bruge penge han ikke har. Han er flyttet ind hos sine forældre for at spare penge med det mål at blive gældfri. Hun taler også med Morten, der er rasende over Isaks historie. Selv har Morten nemlig rigtig godt styr på økonomien.