Aflyttet

14. juni 2019

Vidste du, at din kommende ejendomsvurdering er baseret på dårlig kunstig intelligens og at skaberne bag regner med og accepterer, den kan regne op til 20 procent forkert, hver vej? Og var du klar over, at embedsvældet her i landet dagligt bøjer gældende love og regler for at kunne implementere endnu mere tvivlsom teknologi, eller havde du det kun på fornemmelsen? Og mener du ikke, vi kunne gøre det lidt bedre?
Aflyttet leger digital julemand uden hue og har bedt om ønsker til den kommende/Nye regering i forhold til fremtid og overvågning. I studiet har vi Katrine K. Petersen, forfatter og undervisningsledere på Arken og en af dem, der mener, at YouTube bør være forbudt for børn, Hanne Marie Motzfeld, er jurist med speciale i forvaltningsret og kræver handling nu og Niels Bertelsen, formand for PROSA foreslår en simpel, men helt nødvendig, time-out i digitaliseringen.
Det hele akkompagneres af et par kunstnere, der hacker sig ind på livepublikummets på Folkemødets WIFI-forbindelser, og hælder poesi ind i deres telefoner.