Nattevagten

28. juni 2019

I første time ringer Daniel, som gerne vil fortælle Sanne om sin psykiske lidelse, og hvordan det har påvirket og stadig påvirker hans hverdag. De to taler desuden om, at han har lavet mad med sin mor og set en gammel ven fra  London. Han har dog ugens højdepunkt til gode - nemlig filmaften med sine venner på fredag. Georg er næste lytter, for ham har Sanne ikke talt med længe. Han har i sidste uge fået en ny læse- og talemaskine af Københavns Kommune, som han er særligt glad for. Den har nemlig givet ham en stor frihed!

I anden time ringer Johannes. Han har gjort pitstop for at spise burger på vej hjem fra en lang dag med arbejde i Århus. Han taler med Sanne om at bo i udlandet og anbefaler hende at besøge Marokko. De kommer også omkring kunstens verden, fordi Johannes selv er kunstner og assisterer andre. For ham toppes ugen med en koncert på Refshaleøen i morgen. Christina er igennem for at komme med nyheder omkring et behandlingsforløb, som Sanne har fulgt i andre afsnit af Nattevagten. De tager temperaturen på, hvordan kroppen har det - og om det måske er en idé at gå til hypnotisør, lysterapi eller noget tredje?

I nattens sidste time ringer Mohammed direkte fra sit nattearbejde som sikkerhedsvagt. Egentlig vil han gerne være politimand, for det er både en drengedrøm, og så elsker han at have med mennesker at gøre. Vivi er sidste kvinde igennem tli Nattevagten, og for hende har ugen budt på en anderledes oplevelse. Hun har nemlig  været til møde med et rehabiliteringsteam i denne uge, for at finde ud af, hvad hun kan eller skal efter at have oplevet arbejdsrelateret stress.