Reporterne (2)

16. januar 2017

Flygtninge fryser ihjel indenfor Europas Grænser. Mindst 5 flygtninge og migranter er døde af kulde siden nytår. Og mange tusind lider under den kulde, der lige nu giver mere end 1+ minusgrader i blandt andet Grækenland og Serbien. Vi taler med Peter Fjeldgaard Hansen, frivillig i flygtningelejr i det nordlige Grækenland lige udenfor Thessaloniki.

Lokalpolitiker i København fra DF Rudaizky er tiltalt for at lække private oplysninger om terroristen Omar El-Hussein, som han ifølge anklageren har fået fat på, fordi han sidder i Borgerrepræsentationen, på onsdag skal han i retten, og han udtaler sig nu for første gang på skrift til DR og BT. Vi taler med Vibeke Borberg, PhD i Medieret fra Københavns Universitet og områdechef for forskning og viden hos Danmarks Journalisthøjskolen. Og Lisbeth Bech Poulsen, Retsordfører for SF.

Skolemælken har fået en ny pendant - Skolevand. Som et forsøg kan eleverne på skolerne landet over få omdelt flaskevand på abonnomentsordning fra Aqua D'Or. Det skal få dem til at drikke mere, lyder fra vandproducenten. Vi taler med Frederik Meyer, Direktør i Aqua d'or. Og Christian Ege, sekretariatsleder i Det Økologiske Råd.

Værter: Morten Jeppesen & Josephine Kofoed