Reporterne

17. marts 2017

Hver femte barn, der bliver født i Danmark har en mor, der er indvandrer eller efterkommer. De fleste af børnene er født af indvandrere fra ikke-vestlige lande. Vi spørger politikere og lytterne om det er et vigtigt tal at fokusere på.

Marie Krarup har fået stor kritik for at trodse Folketingets it-afdelings advarsler om at medbringe sin iPhone på en studietur til Rusland. Men nu viser det sig, at Udenrigsministeriet faktisk gav grønt lys til, at politikerne kunne tage deres iPhones med på udvalgsturen  til Rusland. Reporter på Radio24syv Katrine Jo, forklarer.

Et nyt medie har set dagens lys. Det er netmediet 24nyt.dk, som ligesom Den Korte Avis forholder sig kritisk overfor islam og den muslimske indvandring.

Chefredaktør er journalist Jeppe Juhl, der også er indehaver af websitet Newspeek, der også sætter et kritisk fokus på indvandringen. 24Nyt spekulerer åbenlyst i falske nyheder, fordrejninger og spredning af indvandrerkritisk materiale. Det siger Jan Birkemose, der selv er indehaver af medietrends.dk

Vært: Josefine Kofod