24syv Morgen

7. juni 2019 - kl. Uenighed i Liberal

I går annoncerede Anders Samuelsen sin afgang som politisk leder for Liberal Alliance ovenpå et skuffende folketingsvalg. Inden da havde medlem af folketinget for LA, Henrik Dahl, kritiseret partiet kraftigt, og nu er spørgsmålet så: hvem skal være den nye formand i Liberal Alliance? Vi spørger både lokalformænd og formanden for Liberal Alliance Ungdom, Signe Bøgevald Hansen.

Den økonomiske politik er den helt store udfordring for Mette Frederiksens forestående regeringsdannelse. De tre mulige støttepartier – Enhedslisten, SF og De Radikale – har vidt forskellige økonomiske politikker, og vi spørger derfor folketingsmedlem Magnus Heunicke (S), hvordan Socialdemokratiet har tænkt sig at danne regering.

Henrik Sass Larsen – Danmarks formentlig kommende finansminister – får store vælgertæsk i sin egen valgkreds i Køge efter en valgkamp, hvor han har været stort set usynlig. Kun 1.892 personlige stemmer blev det til for Sass – ved sidste valg fik han næsten det dobbelte. Helt usædvanligt var Sass ikke på Christiansborg på valgaftenen onsdag, og han har stort set ikke ført valgkamp. Så hvor er Sass henne?

Værter: Ida Herskind & Knud Brix