24syv Morgen

11. juli 2019 - kl. Professor: Kritisk

Denne uge taler vi her i Radio24syv Morgen med klimaeksperter, som mener, at politikerne og FNs klimapanel overdriver klimakrisen - og tier kritiske forskere ihjel. Vi taler med Johannes Krüger, gletsjerekspert, dr. scient. og professor emeritus ved Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet.

Den britiske tabloidavis Daily Mail offentliggjorde i søndags nogle fortrolige dokumenter skrevet af ambassadøren, hvor han kom med meget skarp kritik af Trump. Her skrev han blandt andet, at han ikke forventede, at Trump-administrationen ville blive mindre dysfunktionel, mindre uforudsigelig og mindre uduelig. Vi får besøg af David Trads, vært på Kampagnesporet på Radio24syv.

Klimakrisen er stærkt overdrevet. Det mener Jens Morten Hansen, der er professor, forhenværende Statsgeolog og forhenværende direktør for Forskningsstyrelsen. Men de argumenter, Jens Morten Hansen kom med, giver ingen mening. Det mener Sebastian Mernild, professor i klimaforandringer ved forskningsinstitutionen Nansen Center i Norge.

Vært: Asger Juhl