Nattevagten

17. juli 2019

I første time er Morten igennem. Han er og føler sig som en mand, men har altid syntes, at kvinder ser helt fantastiske ud. Og da han fandt ud af, at mænd kunne få indopereret bryster, tog han til Sverige og fik implantater af 800 milliliter sat ind. Han føler, det er det bedste, han nogensinde har gjort for sig selv. En anonym lytter er derefter igennem for at fortælle om hans far, som i dag er overgået fra at blive en patient, som man prøver at helbrede til en patient, hvis sygdom man forsøger at lindre.

Johnny er første mand igennem i anden time. Efter et trafikuheld tog han i forbindelse med sin genoptræning til Montebello. Et ophold, han mener, reddede hans liv. Christina er igennem bagefter, fordi hun har mange hospitalsoplevelser med sig. Her taler hende og Sanne om en gammel ulykke, at blive handicappet, blind og dét at tage på højskole trods alt.

I tredje time fortæller Flemming om hans oplevelse med en rektoskopi, hvor han frabedte sig bedøvelse. Det var en ubehagelig oplevelse for ham, men han sætter stor pris på sundhedsvæsenet. Åge er sidste lytter igennem. Sidste onsdag gik han selv op på sygehuset, fordi hans kone var bekymret for ham. Han er nemlig tidligere diagnosticeret med bipolar lidelse og blev indlagt på hospitalet et par dage for derefter at blive udskrevet. De taler om medicinens og sygdommens påvirkning.