Datolinjen

25. juli 2019

I Storbritannien mødte Boris Johnson's nye regering for første gang i dag i Downing Street. Det er den største regeringsudrensning i Storbritannien i nyere tid, viser en opgørelse fra den britiske tænketank Institute for Government. I alt er 18 ministre blevet skiftet ud med nye mere brexit-positive kandidater. Vi taler med Rune Wridt, korrespondent for Børsen i England.

I går var den særlige anklager Robert Mueller til høring i retsudvalget og i efterretningsudvalget i repræsentanternes hus. I næsten syv timer udspurgte kongresmedlemmerne Mueller om hans undersøgelse af Ruslands indblanding i præsidentvalget i 2016 og ikke mindst om præsident Donald Trumps rolle i den russiske indblanding. Vi taler med Mirco Reimer-Elster, USA-analytiker.

Elbil-ferie lyder umiddelbart som den perfekte ferieform i en tid, hvor klimaspørgsmålet påvirker flere og flere ting i vores hverdag. På den måde kan man med god samvittighed suse rundt på de europæiske motorveje. Men det er ikke helt så gnidningsfrit som det lyder. Vi taler med Mikkel Thomsager, chefredaktør på Bilmagasinet og Troels Hessellund, dansker på bilferie i Europa.

Vært: Christine Randa