Er Du Sunshine?

18. oktober 2019

Det starter i sjette gear i dagens udgave af Er Du Sunshine?, hvor Anders Krøll folder sig ud, mens Kenneth Cockwhore forklarer, hvad forskellen på filler og botox er - og hvor meget, man IKKE skal have lavet.

Så taler vi om hunde, nærmere bestemt, hvordan man opnår sin ugentlige lorte-opsamlings-kvote, og vi berører hurtigt, hvordan alle tre i entouraget har det - nogle har fået nyt job, mens andre bare slapper af og eller tropper op i en aflagt Lina Rafn-sag.

Vi er desuden blevet blessed af DR, der har besluttet, at det er tid til Den Store Bagedyst igen! Det betyder selvfølgelig også splinternye Bagedyst-memes i Er Du Sunshine?.

Vi berører også emnet "vegansk middag", fordi Chantal har lært EDB. Det betyder, at hun har fået leveret en kasse avokadoer, måske 40, 38 liter Pellegrino og opskrifterne til en kæmpe vegansk middag.

Og til sidst leger vi selvfølgelig Drik-Når-Det-Bliver-Akavet, hvilket i dag betyder, at én af entouragets medlemmer for første gang i hele sit liv prøver at GRINE! Vi spiller også en splinterny breaker med Karin Jagd! Glæd dig!

Vært er Mathias Helt, og entouraget består af Kenneth Cockwhore, Chantal Al Arab og Anders Krøll